Verkoop en service van machines

voor de voedingsmiddelenindustrie

LEX Food Equipment is:

Meat-in-meat

Het injecteren van pekel is tot dusver de meest gehanteerde methode om de kwaliteit van vleesproducten te verbeteren. Naast conservering speelt ook de smaakbeleving een belangrijke rol. Gewenst zijn smaakvolle producten met een goede “bite” die dankzij de emulsietechnologie van Inject Star snel en eenvoudig geproduceerd kunnen worden. Dankzij de emulsietechnologie van Inject Star, waarbij in tegenstelling tot de traditionele pekelinjectie een emulsie van water, zout en dierlijk proteïne in de vorm van zgn. ‘trimmings’ aan het product wordt toegevoegd is het mogelijk een hoog proteïnegehalte en hoog rendement te injecteren zonder dat de kwaliteit van het product hieronder lijdt. De verhouding vlees-water blijft immers hetzelfde!

 

 

 

Inject Star meat in meat van InjectStar Lex food

 

Inject Star lanceerde voor deze technologie een speciale emulsieproductielijn bestaande uit een emulsiebereidingsunit, buffertank en emulsie-injector.

Wilt u meer weten over deze oplossing van Inject Star? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bel + 31 (0)30 – 268 79 99 of stuur eenmail voor meer informatie of een kennismaking.

 

Alle producten van Inject Star bekijken? Klik hier voor de officiële website.

 


Lef Food Equipment

 

 

Copyright 2016© Gerealiseerd door: Domino Media